Neem Contact op

Heeft u hulp nodig met Instant Xpeak? Ons ondersteuningsteam staat voor u klaar. Neem contact met ons op via e-mail of telefoon op uw gemak.

Ons toegewijde ondersteuningsteam staat klaar om te helpen bij technische en algemene ondersteuning voor Instant Xpeak en vragen over onze bouwversie.

Voor vragen met betrekking tot handel, neem contact op met een van onze uitvoeringsmakelaars. Als u geen account heeft bij een van onze aanbevolen makelaars, laat het ons weten en we zullen u snel met hen verbinden.

Bespreken van Zaken

Wij zijn hier om u te helpen van maandag tot en met vrijdag, van 9:00 ‘s ochtends tot 18:00 ‘s avonds, in de UTC+8 tijdzone.

Als u op zoek bent naar expertise op het gebied van technische ondersteuning of het verdiepen van uw begrip van ons handelsplatform, staat ons toegewijde team klaar om ervoor te zorgen dat u optimaal gebruik maakt van uw Instant Xpeak-ervaring.

Uw persoonlijke gegevens kunnen worden bekendgemaakt aan derde partijen die handelsdiensten aanbieden, in overeenstemming met het privacybeleid van de website.